Contact     Inloggen
Zoeken
 Zoeken

Ambtenarenrecht juristenHoendermis & Van Loenhout is een modern, ambitieus en onafhankelijk kantoor van gespecialiseerde ambtenarenrecht juristen, dat individuele ambtenaren en overheidswerkgevers bijstaat in juridische procedures op het gebied van het specialistische vakgebied van het ambtenarenrecht. Hoendermis & Van Loenhout is dus bij uitstek gespecialiseerd in het ambtenarenrecht. Hoendermis & Van Loenhout juristen geniet landelijke bekendheid op het gebied van het disciplinaire tuchtrechtelijke ambtenarenrecht.

Hoendermis & Van Loenhout is één van de weinige kantoren in Nederland dat zich alleen bezig houdt met ambtenarenrecht. In het bijzonder richt Hoendermis & Van Loenhout zich op de juridische problematiek van (dreigend) ontslag van ambtenaren uit alle sectoren van de overheid. Een bijzondere expertise betreft het disciplinaire ontslag van de ambtenaar. Hoendermis & Van Loenhout juristen procederen voornamelijk bij de diverse bezwaarschriftenadviescommissies, rechtbanken en in hoogste en laatste instantie bij de Centrale Raad van Beroep (CRvB). Ervaring, deskundigheid, vertrouwelijkheid en gedegen actuele vakkennis zijn daarvoor vanzelfsprekend de leidraad en juist zo kenmerkend voor Hoendermis & Van Loenhout.

Wij combineren klassieke waarden met vooruitstrevende automatiseringstechnieken om de clientéle efficient bij te staan. Een eerste kennismaking met onze snelle en flexibele werkwijze kunt u ook ervaren, door uw (juridische) vragen aan ons voor te leggen door middel van het vragenformulier. Nadat u het vragenformulier heeft ingevuld wordt u nog dezelfde dag teruggebeld om uw kwestie door te nemen met een gespecialiseerd ambtenarenrecht jurist; geheel gratis.

Een eerste kennismaking met onze flexibele werkwijze kunt u ook ervaren, door uw (juridische) vragen op het gebied van het ambtenarenrecht aan ons voor te leggen door middel van het onderstaande formulier. Nadat u het formulier heeft ingevuld wordt u nog dezelfde dag teruggebeld om uw kwestie door te nemen met een gespecialiseerd ambtenarenrecht jurist; geheel gratis.
 

Gratis telefonisch advies


*
*
*
*
Ook interessant voor u
Gratis advies
Tarieven
Procedures
Rechtspositieregelingen
 

Nieuws


26-02-2013Brugwachter krijgt strafontslag
Een brugwachter uit Leeuwarden heeft strafontslag gekregen omdat hij "bruggeld" in eigen z... Lees meer